YouTube ‘godet’ prapë RusinëRusia është duke u ballafaquar me sanskione të shumta të cilat po i vijnë nga shumë shtete e organizata ndërkomëtare. Përveç shteteve dhe organizatave ndërkombëtare, është edhe kanali YouTube i cili ka marrë vendim të t’i vë sanksione Rusisë.

Date:

YouTube ka vendosur që ta bllokojë aksesin në mediat ruse RT dhe Sputnik në të gjithë Evropën, raporton The Spectator Index.

Rusia përveç kësaj, është përjashtuar edhe nga sistemi bankar SWIFT, por edhe i janë bllokuar hapësirat ajrore, nga Bashkimi Europian.