Grubi: Në seancën e sotme të Qeverisë miratuam pakon me 26 masa ekonomike

92

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashëksive, Artan Grubi ka publikuar pakon me 26 masa ekonomike që Qeveria e RMV e miratoi në seancën e sotme.

“Për të mbrojtur standardin jetësor të qytetarëve dhe likuiditetin financiar të kompanive të biznesit në kohë të krizës globale ekonomike dhe energjetike si pasojë e luftës në Ukrainë, në seancën e sotme të Qeverisë miratuam pakon me këto 26 masa ekonomike” ka thënë Grubi. 👇

Artan Grubi

Për të mbrojtur standardin jetësor të qytetarëve dhe likuiditetin financiar të kompanive të biznesit në kohë të krizës globale ekonomike dhe energjetike si pasojë e luftës në Ukrainë, në seancën e sotme të Qeverisë miratuam pakon me këto 26 masa ekonomike 👇

За да го заштитиме животниот стандард на граѓаните и финансиската ликвидност на бизнис компаниите во време на глобална економска и енергетска криза како последица на војната во Украина, на денешната седница на Владата го усвоивме следниот пакет со 26 економски мерки 👇

May be an image of text
May be an image of text
May be an image of text
May be an image of text
May be an image of text
+22

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here