3 javë luftë! Rusia sulmon pallatet që në mëngjes, trupat ruse mbajnë 500 ukrainas peng

Date:

Sot Ukraina futet në javën e tretë të luftës, dhe ende nuk ka shpresa paqeje nga ana e Rusisë.

Që herët në mëngjes, bombardimet ruse shenjestruan dy pallate në Kiev, duke lënë disa persona të plagosur.

Negociatat për paqe do të vazhdojnë edhe sot mes Rusisë dhe Ukrainës, përmes një video-konference.