Osmani për vdekjen e Menzies: Ishte mik i madh i vendit tonë, shërbeu në ditët më të errëta

78

Osmani thotë se një mik i madh i Kosovës dhe ish-shefi i Misionit në Kosovë ka ndërruar jetë. Ajo tha se Menzies shërbeu në ditët më të errëta të Kosovës dhe përforcoi thirrjet e popullit për paqe e pavarësi.

“Ambasadori John Menzies, një mik i madh i vendit tonë dhe ish-shefi i Misionit në Kosovë, ka ndërruar jetë fatkeqësisht. Ai shërbeu në ditët tona më të errëta dhe përforcoi thirrjet tona për paqe dhe pavarësi. Ngushëllime të sinqerta familjes dhe miqve të tij”, ka shkruar Osmani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here