Merr fund pritja për filmin e dytë të “365 Days”

Date:

Bëhet fjalë për vazhdimin e filmit erotik “365 ditët”, transmeton lajmi.net.

Që nga dita e nesërme (e mërkurë), ‘Netflix’ do të publikojë “365 days”.

Por kjo nuk është e tëra pasi, pritet të vazhdohet ky film.

Pasi njerëzit janë kuriozë për një “365 days 3”, duket se kjo edhe do të ndodhë.

“365 ditët” shpesh krahasohen me Fifty Shades of Grey, një tjetër seri filmash erotik bazuar në një trilogji librash dhe “Fifty Shades” morën tre filma për t’u përshtatur nga secili prej romaneve.

Seriali i diskutueshëm, por i pamohueshëm i filmave është i bazuar në serialin e Blanka Lipińska.

“365 days” bazohet në librin e dytë në trilogji, kështu që shanset janë që filmi i tretë të ndjekë komplotin e romanit të tretë. /Lajmi.net/