Ganiu për Abazoviçin: Zjgedhja si kryeministër është lajm historik, ka vizion të qartë dhe progresiv

Date:

Kryetari i komunës Çair, Visar Ganiu e ka përgëzuar Dritan Abazoviçin për zgjedhjen si kryeministër të Malit të Zi.
“Zgjedhja e Dritan Abazoviçit kryeministër i Malit të Zi, është një lajm historik.
Përgëzoj kryeministrin e ri të vendit mik, vizioni i të cilit për rajonin është aq i qartë dhe progresiv”, ka shkruar Ganiu.