Dje ishim mysafirë në Likovë dhe asgjë nuk është e diskutueshme, thotë Osmani

48

I pyetur për inaugurimin e djeshëm të monumentit të UÇK-së në Likovë, ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot në një konferencë për media ka dhënë vetëm një koment të shkurtër.

“Ngjarja e djeshme në Likovë nuk ishte aktivitet partiak. Jam i informuar se autoritetet komunale kanë ndjekur të gjitha procedurat për atë memorial. Kemi qenë mysafirë te kryetari dhe nuk shoh ndonjë gjë të diskutueshme aty”, tha Osmani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here