Kulla e dëshmorëve në Sllupçan, “çmenden” deputetët e Levicës

85

Partia maqedonase “Levica” ka reaguar ashpër kundër kullës së dëshmorëve në Sllupçan të Likovës.

Deputeti i “Levicës”, Boris Kërmov e ka cilësuar si shtypje ndërtimin e monumenteve dhe të gjithë trashëgiminë shqiptare.

Luftën e 2001-shit Kërmov e cilëson sit ë rreme dhe thotë se çdo gjë që simbolizon UÇK-ja është urrejtje ndëretnike dhe dhunë.

“Fillimisht në luftën e vitit 2001, dhe tani 20 vite përvojë institucionale e çdo gjëje joshqiptare. Trashëgimia juaj mbi të cilën ndërtoni monumente është thjesht shtypje! Gjithçka që simbolizon UÇK-ja është urrejtje ndëretnike dhe dhunë”, ka shkruar Kwrmov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here