Kuvendi do të vazhdojë seancën e 69-të

Date:

Kuvendi st do ta vazhdojë seancën e 69-të, në rend të ditës së cilës është numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga më shumë fusha.