Ja kush është shqiptari që u fut në stadium në ndeshjen Real Madrid-Mançester Siti!!?

Date:

Ai është një djalosh shqiptarë nga Shkupi i cili quhet Agim, jeton në Frankfurt të Gjermanisë dhe menaxhon një klub nate shumë të njohur “GIMI Events”.