Kasami: Lavdi e përjetshme dëshmorëve të atdheut

Date:

Kryetari i Tetovës, Bilall Kasami ka shprehur respekt dhe mirënjohje pë të gjithë ata që dhanë jetën e tyre për atdheun.
Sot është dita e mijëra të rinjve dhe të rejave që dhanë jetën për liri. Përulemi me respekt përpara veprave të tyre, duke i kujtuar me mall, dhembshuri dhe krenari sakrificën e tyre.
Lavdi e përjetshme, nderim, respekt dhe mirënjohje më të thellë dëshmorëve të paharruar të atdheut, të çdo epoke!
🇦🇱