30 minuta pritje në kufirin RMV-Kosovë

Date:

Vazhdojnë kolonat në vendkalimin kufitar mes Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, gjegjësisht në pikën kufitare Bllacë-Hani i Elezit paraditen e sotme pritet rreth 30 minuta për hyrje në Maqedoninë e Veriut.

Kolona ka edhe për dalje nga Maqedonia e Veriut.

Nga kamerat e sigurisë shihet se qarkullimi i veturave është i ngadalësuar.