Aktivizohet përsëri Covid-19 në vend!

Date:

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut publikoi të dhënat për virusin korona në vend për 24 orët e fundit, transmeton Portalb.mk.

Të dhënat janë si vijon:

Raste të reja: 93
Riinfektime: 12
Të vdekur në 24 orët e fundit: 0
Të vdekur të raportuar nga Termini im: 0
Të shëruar: 85
Testime: 1.365
Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 602. Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, pasuar nga Manastiri dhe Prilepi.

Nga fillimi i pandemisë:

Të infektuar: 310.506
Të shëruar: 300.617
Të vdekur: 9.287
Testime: 2.033.385