Ganiu-Luçi: Nëpërmjet kulturës nxjerrim në dritë vlerat tona

72

Sot mysafir i kryetarit të komunës Çair, Visar Ganiu, ka qenë zvëvendësministri i Kulturës, Daim Luçi, me ç’rast fokusi kryesor i bisedës ka qenë thellimi i bashkëpunimit mes dy institucioneve.

“Në Komunën e Çairit sot mirëprita zëvendësministrin e Kulturës, Daim Luçi, me të cilin fokusin kryesor të bisedës e vendosëm në thellimin e bashkëpunimit të dy institucioneve tona në fushën e kulturës. Konstatim i përbashkët ishte se kultura është një segment mjaft i rëndësishëm, që duhet ta kultivojmë dhe promovojmë dhe se përmes kulturës mund t’i nxjerrim në dritën më të bukur të mundshme edhe vlerat tona në përgjithësi.”, ka shkruar Ganiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here