Fjolla Morina: Më kanë sharë pas shpine sepse nuk kishin kurajo të më flisnin në sy

Date:

Ajo merr vëmendje të madhe me postimet e saj në ‘Instagram’, madje edhe me shkrimet e saj, shkruan lajmi.net.

Së fundmi, këngëtarja ka bërë një shkrim të gjatë në të cilin ka rrëfyer shumë gjëra që duket se kanë të bëjnë me jetën e saj, pavarësisht se nuk ka përmendur ndonjë emër.

Postimi i plotë i Morinës:

“Më kanë bërë të ndihem e gabuar sepse ata/ato e urrenin saktësinë time. Më kanë vënë gjëra në gojë të pathëna sepse ata/ato nuk e dinë se çfarë do të thotë fjalë e mirë, më kanë vënë në rresht të fundit sepse isha e aftë.

Më kanë lënë vetëm atëherë kur kisha shumë nevojë. Më kanë shkatërruar urat e ndërtuara sepse ata/ato dinë vetëm të zvarriten më kanë sharë pas shpine sepse ata/ato nuk kishin kurajo të më flisnin në sy.

Më kanë rrahur krahët më kanë ngulur thika e të nesërmen më ka ardhur për vizitë. Më kanë fërshëllyer sukseset sepse ata/ato i sëmurë suksesi im. Më kanë fshehur jetën sepse minjtë kanë frikë të dalin në dritë.

Ata/ato janë ende këtu rrotull (më lexojnë në Instagram më takojnë në kafene) jam duke shkruar skenarin e radhës…Dhe unë vazhdoj të jem këtu, unë i dua sfidat.

Personaliteti im është ky që unë kam, sjellja ime varet nga ata që kam sot përballë”. /Lajmi.net/