Kreu i komunës së Sarajit uron semimaturantët

73
Është koha kur semimaturantët kanë festë dhe po marrin urime të njëpasnjëshme. Kryetari i Sarajit, Blerim Bexheti ka uruar të gjithë semimaturantët nëpërmjet një statusi në Facebook duke iu dëshiruar
Të dashur semimaturantë,
Ju përcjell urimet më të sinqerta për përfundimin e suksesshëm të ciklit fillorë. Me përfundimin e një kapitulli shumë të rëndësishëm, ju po e hapni kapitullin tjetër të jetës tuaj i cili do të jet i mbushur me sfida, dështime, emocione dhe suksese nga më të ndryshmet.
Në emër të komunës së Sarajit ju uroj shumë suksese në të ardhmen dhe shpresojmë që do të vazhdoni rrugëtimin e dijes edhe në ciklet tjera të shkollimit dhe të arrini të gjitha synimet tuaja në jetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here