“Open Ballkan”, Bekteshi: Me bashkëpunim të ndërsjellë ndihmojmë vendet tona drejt zhvillimit

79
Me bashkëpunim të ndërsjelltë të vendeve, të gjitha krizat janë më të lehta për t’u tejkaluar, së bashku zgjidhen edhe problemet dhe sfidat, bashkërisht përgatiten strategjitë për rritje dhe zhvillim.
Prandaj, iniciativa Ballkani i Hapur, tregoi në këto momente të vështira të ekonomisë se si asnjëherë më parë Republika e Maqedonisë së Veriut, Shqipëria dhe Serbia i tejkaluan të gjitha pritjet përmes bashkëpunimit.
Gjithmonë do ti mbështesim iniciativat rajonale dhe do ti promovojmë vendet e Ballkanit Perëndimor sikurse promovojmë destinacionet tona turistike. Jam i bindur që këtë e ndajnë edhe Serbia dhe Shqipëria, e pse jo edhe Kosova në të ardhmen. Vetëm kështu mund të ndihmojmë zhvillimin e vendeve tona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here