Bexheti në Prizren për 144 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

Date:

Të ftuar nga kryetari i Prizrenit, Shaqir Tolaj të gjithë kryetarët e komunave shqiptare në rajon morën pjesë në përkujtimin e Lidhjes së Prizrenit. I pranishëm ishte edhe Blerim Bexheti, kryetar i Sarajit.
Me ftesë të kryetarit të qytetit të Prizrenit z. Shaqir Totaj, sot kisha nderin që bashkë me të gjithë kryetarët e komunave shqiptare në rajon të jem prezent në përkujtimin e Lidhjes së Prizrenit (10 qershor 1878), event ky i organizuar nga komuna e Prizrenit në bashkëpunim me Unionin e bashkivë shqiptare.
Faleminderit për organizimin e shkëlqyeshëm dhe mikpritjen vëllazërore.