Emshiu priti kampionët e karatesë dhe shpërndau mirënjohje për ta

Date:

Sot kryetari Komunës së Bogovinës priti kampionët e karatesë në vizitë për tu shpëndarë mirënjohjet djelmoshave që moren pjesë në garat ballkanike. Dje Luan Dirmishi sot Vegim Murati nga K. K SHKËNDIJA – TETOVË 05.06. 2022, Beograd
MAQEDONIA E VERIUT DOMINOI NË KAMPIONATIN BALLKANIK TË KARATESË!
PËRFAQËSIMI I MAQEDONISË SË VERIUT, KAMPIONËT E BALLKANIT NË KARATE NË KONKURSIN E SENIORËVE.
Përfaqësues ishin: Vegim Murati, Petar Zaborski, Mursel Misini, Petar Spasenovski, Doan Osmani, Fahik Vejseli dhe Gligur Petkov.  Ky titull më i lartë në Ballkan i përfaqësueseve tona ishte padyshim i merituar, pasi bindshëm fitoi dy përzgjedhjet më cilësore si përzgjedhja (pritëse) e Serbisë dhe në përzgjedhjen finale të Malit të Zi. Kombëtaren e drejtoi trajneri Aleksandar Kuzmanovski.