Cila është zgjedhja e Andit në mes “Për’Puthen” dhe “Big Brother”

Date:

Intervista të reja me personazhe të ndryshme publike dhe të reja e fundit nga shoubizi ishin pjesë e kësaj episode, shkruan lajmi.net

Edhe Andi Artani ishte njëra nga mysafirët në këtë edicion në rubrikën “Kë Zgjedh”.

Në mes dy produksioneve atij të “Për’Puthen” dhe “Big Brother” cilin dhe pse zgjodhi Andi?

Këtë kuptojeni në materialin e mëposhtëm:

The post Cila është zgjedhja e Andit në mes “Për’Puthen” dhe “Big Brother” appeared first on Lajmi.net.