Komuna Saraj dhe Posta e RMV-së nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

84
Ndërmarja Publike Komunale – Saraj nënshkruan marveshje për bashkëpunim me Postën e Maqedonisë së Veriut.
Njoftohen të gjith banorët e Komunës së Sarajit se shpërndarja e faturave për shërbimet që kryhen nga Ndërmarja Publike Komunale “Saraj” tash do të shpërndahen nga ana e Postës së Maqedonis së Veriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here