Merko mirëpriti deputeten nga Kosova, Duda Balje

Date:

Kryetari Ramis Merko sot mirëpriti në takim zyrtar, deputeten kosovare Duda Balje dhe njëherit kryetare e Bashkimit Socialdemokrat në Kosovë.

Në takim natyrisht që Baljes ju prezantua Struga dhe u diskutua për tema të ndryshme ku theks i veçantë u vendos për bashkëpunimin e ndërsjelltë, posaçërisht në nivel lokal.