Qytetarët tregojnë se a do të shkojnë në “SunnyHill” në Tiranë

Date:

Para disa ditësh organizatorët e festivalit “Sunny Hill”, njoftuan se ky festival nuk do të mbahet në Prishtinë, ashtu siç ishte planifikuar në fillim, por do të zhvendoset në Tiranë.

Ky anulim i festivalit në Prishtinë dhe zhvendosja e tij për në Tiranë, nxiti reagime të shumta dhe të ndryshme, shkruan lajmi.net.

Personalitete si artistë, politikanë por edhe personalitete nga mediat, reaguan rreth këtij vendim, duke shfaqur mendimet e tyre në lidhje me këtë çështje.

Mirëpo, si e komentojnë qytetarët ndryshimin e lokacionit dhe a do shkojnë ata në Tiranë?

Për ta kuptuar këtë ndiqeni videon:   /Lajmi.net/