Ndërron jetë Mubekir Palloshi

Date:

Sot në orët e hershem të mëngjesit ka ndërruar jetë Mubekir Palloshi – drejtori i hekurudhave në RMV.

Ngushëllime familjes dhe shoqërisë. Varrimi so të bëhet në Butel 1, me kohën e ikindisë