Komuna e Strugës uron 21 Qershorin – Ditën e Liqenit të Ohrit!

Date:

Komuna e Strugës ka përkujtuar 21 Qershorin, Ditën e Liqenit të Ohrit duke ua uruar të gjithë qytetarëve e gjithashtu përkujton edhe pasurinë natyrore që e ka Republika e Maqedonisë së Veriut!

Gëzuar 21 Qershorin, Dita e Liqenit të Ohrit!

21 qershori shërben për të na përkujtuar për pasuritë dhe trashëgimitë natyrore që i kemi dhe për vlerën e tyre.Andaj, urojmë që të keni një verë të këndshme duke shijuar bukuritë që ofron liqeni jonë!