Arifi: Lavdi e përjetshme dëshmorëve të kombit

76

Kryetari i Likovës, Erkan Arifi sot bëri homazhe tek varrezat e dëshmorëve.

Në ditën e rënies së tyre ne sot bëjmë homazhe e dua për ti nderuar e lutur që dëshmorët Asip Emurlai, Gjylsere Saiti, Iljasa dhe Mevludin Memedin Zoti ti pranoj nën ombrellen e Xhenetit në botën tjetër.

Lavdi e përjetshme dëshmorëve të kombit tonë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here