“Ylli pa emër”, u dha premiera në Teatrin Shqiptar në Shkup

Date:

Pjesë e kastit të aktorëve ishin: Arben Rasimi, Sara Bajrami, Teuta Ajdini Jegeni, Muzabedin Qamili, Genci Mirzo, Abedin Alimi, Mentor Kurti, Sabina Memishi, Rrahim Ramadani dhe Hetem Etemi.

Për skenografinë u përkujdes Berina Kokona, kostumet- Edlira Qyshka, asistent regjie- Abedin Alimi dhe përkthimi nga Gjergj Vlashi.

Ndryshe, shfaqja pritet të ketë edhe repriza periudhën në vijim.

Pjesë e kastit të aktorëve ishin: Arben Rasimi, Sara Bajrami, Teuta Ajdini Jegeni, Muzabedin Qamili, Genci Mirzo, Abedin Alimi, Mentor Kurti, Sabina Memishi, Rrahim Ramadani dhe Hetem Etemi.

Për skenografinë u përkujdes Berina Kokona, kostumet- Edlira Qyshka, asistent regjie- Abedin Alimi dhe përkthimi nga Gjergj Vlashi.

Ndryshe, shfaqja pritet të ketë edhe repriza periudhën në vijim.