“Heart attack” apo “Pare”, cila këngë iu pëlqeu më shumë qytetarëve?

Date:

Ajo çka mori vëmendjen nga këto projekte muzikore është data dhe ora e lansimit, shkruan lajmi.net

E kjo pasi këngëtarët i sollën këto këngë në ditë e orë të njëjtë.

Sa i përket klikimeve në kanalin zyrtar të Youtubes këngët po shkojnë si njejtë njëra me tjetrën.

Por cilën pëlqen publiku më shumë?

Për ta kuptuar këtë ndiqeni rubrikën VoxPop të “Mirage” .