Ja kush zgjidhet kryetar i degës së PDSH-së në Kumanovë

Date:

Mbrëmë në Kumanovë Partia Demokratike Shqiptare ka mbajtu kuvendin zgjedhor.

“Me ketë rast kuvendarët unanimisht për kryetar dege zgjodhën z.Besnik Memeti.

Gjithashtu u zgjodh edhe kryesia e degës dhe delegatët e Kongresit të VIII. Punimet i ndoqi Këshilli për organizimin e Kongresit në krye me kryetaren znj. Fatmire Isaku”, thuhet në njoftimin e PDSH-së.