Getinjo ka një kërkesë të veçantë për kryeministrin Kurti

Date:

Ai në një InstaStoy së fundmi ka pasur një kërkesë për kryeministrin Albin Kurti, lidhur me ofendimet në rrjetin social Tik-Tok.

“Albin Kurti po të lus publikisht me ndërmarrë diçka për njerëzit që po shahen në aplikacionin TikTok”. Beso që ki me i shpëtu shumë njerëz”, ishte kërkesa e tij ndaj Kurtit.

Theksojmë që “Tik-Tok” është rrjet social mjaft i përdorur dhe gjendet në listën e pesë aplikacioneve më të shkarkuara.  /Lajmi.net/