Gold Ag: Ka dashtë Zoti që më këtë fe unë më ra në shina të jetës

Date:

Ai për emisionin tonë shpalosi shumë gjëra nga aspekti personal dhe ai profesional, shkruan lajmi.net

Ndër tjerash ai foli edhe për përkushtimin e tij ndaj fesë Islame.

“Ka dashtë Zoti që më këtë fe unë më ra në shina të jetës”, ishte një pjesë e deklaratës së reperit kur tregoi për jetën e tij pas përkushtimit ndaj fesë.

Deklaratën e plotë e ndiqni në materialin më poshtë:    /Lajmi.net/