Tetova në hall nga mizat, edhe Kasamin nuk e lënë rehat!

54

Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasami asesi të bëhet “rehat “që kur mori drejtimin e një qyteti që pas pak do shkojë në zgjedhje për këshillin komunal informon Tetovasot.

Por derisa ai është në këtë ankth politik kësaj rradhe gjatë një interviste është një mizë që i’a prish rehatinë duke treguar se vetë qyteti i Tetovës është në hall të madh prej këtyre insekteve dhe jo vetëm.

Të përkujtojmë se pas disa muajsh qeverisje nga ana e Kasamit ,Tetova vazhdon të mbetet në vendnumëro dhe nuk ka asnjë dallim nga qeverisja e Teuta Arifit për të cilin Bilall Kasami saherë që zihet ngushtë me premtimet e parealizuara të tij e ka pikë referimi kryetaren e kaluar për të mbuluar dështimet e tij. /TS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here