Dehari: Degradimi po merr fund, komuna kujdeset për stadiumin e “Vëllazërimit”

Date:

I pari i Kërçovës është shprehur nëpërmjet rrjeteve sociale se komuna me të gjitha kapacitetet punuese është duke u kujdesur që stadiumi i “Vëllazërimit” të merr pamjen e duhur.

Lexoni statusin e plotë të Deharit:

Degradimi po merr fund

Se stadiumi i “Vëllazërimit” është pronë e sportdashsve e dëshmon vetë puna dhe përkushtimi që bën

Komunës e Kërçovës, e cila me të gjitha kapacitetet punuese kujdeset për mirëmbajtjen e stadiumit të qytetit

Tamponim të pjesës së përparme të stadiumit

Mbarvajtja e fushës së gjelbër

Ndërtimi i bankinave në vijim

Përgatitje të projektit Ideorë që ky vend të bëhet qendër kryesore rekreative sportive për të rinjtë e Kërçovës

Kujdesemi