Merko: Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore

49

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko uron 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore.

Gëzuar e Ju priftë e mbara!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here