Bexheti: Rruga e re në Kopanicë po rregullohet

51

Punimet në fshatin Kopanicë nuk po ndalen dhe dita ditës rruga e re po merr pamjen e duhur. Falë punës dhe përkushtimit nga kryetari i Sarajit, Blerim Bexheti infrstruktura në këto fshatra po bëhet edhe më e mirë.

“Vazhdojnë punimet në rrugën e re të hapur në Kopanicë”, shkruan Bexheti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here