A do ti shkarkon Taravari drejtorat e VMRO-së në Gostivar?

Date:

Pas shkarkimit të Zudi Kokës si drejtor i Higjienës Komunale në Shkup nga Danella Arsovska a do ta merr hapin edhe Taravari ti shkarkon drejtorët e VMRO-së në Gostivar.

 

Taravari duket se nuk dëshiron ta prishë marrëdhënien e mirë që e ka me partinë opozitare maqedonase VMRO dhe nuk ia tregon vendin drejtorëve nga ana e kësaj partie në qytetin ku ai udhëheq. Mos ndoshta kjo si shkak edhe i vëllazërimit të madh që e ka me kreun e kësaj partie Hristijan Mickoski i cili i ndihmoi tej mase për tu zgjedhur kryetar për herë të dytë në Gostivar?

 

Aktivistë të shumtë kërkojnë që Taravari të reagojë njëjtë siç bëri VMRO-ja në Shkup nëpërmjet Arsovskës duke shkarkuar Zudi Kokën.