VMRO sërish kundër gjithë botës demokratike (VIDEO)

Date:

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski mbrëmë ka qenë i ftuar në ditarin qëndor të Televizionit nacional, Sitel.

Mes shumë pyetjesh, moderatorja dhe prezantuesja e lajmeve e pyeti deputetin edhe për “Propozimin francez”, pas të cilit tha se qëndrojnë si të gjitha vendet e Bashkimit Evropian dhe i njëjti ka mbështetjen e të gjithë botës demokratike.

Ajo e pyeti deputetin Milloshoski nëse VMRO-ja përsëri është ngritur dhe është e vetme kundër të gjithë botës.

https://fb.watch/ebwBzoqI6s/