Arifi: Asfaltohet rrugica kryesore në fshatin Hotël

Date:

Sot që në orët e hershme të mëngjesit, punonjësit e komunës së Likovës i janë përveshur punës për ta përfunduar projektin e nisur, më saktë asfaltimin e rrugicës kryesore në fshatin Hotël.

MIRËMËNGJES

Gjatë ditës djeshme, pas përfundimit të punëve të tokës dhe tamponimit ka filluar faza e fundit, ajo e ASFALTIMIT të rrugicës kryesore në f. Hotël, prej tek varrezat e dëshmorëve e deri në përfundim të fshatit.