Taravari “nuk e bën hesap” Levicën, harron jaraninë dhe fotot e përbashkëta!

Date:

Arben Taravari nga ASH në edicionin veror “Click21” tha se Levicën e sheh si parti politike minore.

“Levicën unë e shoh si parti politike minore, vetëm pse , se di pse BDI ka tendencën ta rrisë, ta zhvillojë. Ata janë fiksuar Levica, Levica ajo ska strukturë, Levica është parti e rastësisë, parti që çdoherë kanë pasur maqedonasit, parti radikale të cilët as vetë nuk dinë të sqarojnë pse ekzistojnë por ja që ka”, tha Taravari.