Grubi: Ndërtojmë të ardhme të re, duke mos lejuar përsëritjen e krimeve që errësojnë horizontin

Date:

Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi sot ka qëndruar në Luboten për të shprehur nderime për martirët e lirisë.

Mbi kujtimin e dëshmorëve dhe martirëve sot po ndërtojmë një të ardhme të re duke mos lejuar asnjëherë përsëritjen e krimeve të këtilla që errësojnë horizontin tonë të jetës, ka shkruar kështu me këtë rast Grubi.

Bashkë me Kreshnikun, ditën e nisëm në Luboten duke shprehur nderimet tona për martirët e lirisë dhe barazisë.

Masakra e Lubotenit e 21 viteve më parë është faqe e errët e historisë së vendit, përjetim tragjik që nuk duhet harruar kurrë dhe reflektim që duhet të shkundë ndërgjegjen njerëzore nga marrëzitë ideologjike të urrejtjes.

Mbi kujtimin e dëshmorëve dhe martirëve sot po ndërtojmë një të ardhme të re duke mos lejuar asnjëherë përsëritjen e krimeve të këtilla që errësojnë horizontin tonë të jetës!

I paharrueshëm qoftë kujtimi për dëshmorët dhe martirët!

LAVDI!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=610610253761830&set=pcb.610610717095117