Skandaloze/ Besa, Levica dhe VMRO nuk urojnë 21 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit

Date:

Lëvizja Besa, Levica dhe VMRO tashmë e dimë që janë bërë bashkë por sot bëhen bashkë për një tjetër rast, për të mos urruar 21 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit.

Sot kur të gjithë bëjnë urimet për një të ardhme më të mirë që vendi ka përfituar pikërisht nga nënshkrimi dhe zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit, Lëvizja Besa, Levica dhe VMRO janë bërë bashkë për të mos uruar shënimin e 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

Që të jetë akoma më skandaloze fakti se Bilall Kasami bëhet bashkë me antishqiptarin Apasiev dhe VMRO e Mickoskin kundër shqiptarëve për të mos uruar qytetarët e vendit pikërisht në shënimin e 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.

Deri në këto momente në asnjë faqe të tyre zyrtare nuk ka asnjë shkronjë të shkruar me rastin e 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit.