Hakerat nuk ndalin agresionin në Ballkan/ Sulmohet faqja e Ministrisë së Arsimit në Maqedoninë e Veriut

Date:

Hakerat nuk ndalin sulmet në Ballkanin Perëndimor.

 

Faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut këtë pasdite është sulmuar nga hakerët grekë. Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim, përpos fotografisë së hakerëve grekë.

 

Ndërsa nga institucioni në fjalë ende, sipas asaj që raportojnë mediat në vend, nuk ka asnjë reagim lidhur me sulmin në fjalë.