Misionar!

48

Ish gazetari dhe profesori universitarë, Ismet Jonuzi nëpërmes një shkrimi në rrjetet sociale ka reaguar pas deklaratës së Ahmetit se ai është një misionar dhe jo thjeshtë funksionar.

Ismet Jonuzi shkruan se Roli që ka dikush a diçka në një fushë të caktuar të jetës shoqërore, shkalla e pjesëmarrjes dhe e ndikimit në një veprimtari shoqërore: detyrë.

Ja postimi i plotë:

Roli që ka dikush a diçka në një fushë të caktuar të jetës shoqërore, shkalla e pjesëmarrjes dhe e ndikimit në një veprimtari shoqërore: detyrë. Mision i lartë (i madh, i rëndësishëm). Mision historik…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here