Nafta shtrenjtohet për dy centë

29

Nga 1.58 euro për litër sa ishte të shtunën, çmimi i naftës për ditën e diel është ngritur për dy centë, duke shkuar në 1.60 euro për litër.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për 48 orët e ardhshme, çmime këto që tregojnë se çmimi i benzinës ka mbetur po i njëjti me atë të së premtes, 1.34 euro për litër.

Njëherësh, edhe ai i gazit, 0.75 euro për litër.

 

Çmimet tavan publikuar nga MINT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here