Ambasadori francez Bomgartner për vizitë në Kuvend

29

Ambasadori francez në vend Siril Bomgartner sot do ta vizitojë Kuvendin dhe do të takohet me sekretaren e përgjithshme të Kuvendit Cvetanka Ivanova.

Siç është publikuar në ueb faqen e shtëpisë ligjvënëse, do të nënshkruhet memorandum bashkëpunimi ndërmjet Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ambasadës së Francës në Maqedoninë e Veriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here