“Të gjithë meshkujt tradhtojnë”, thotë Ana (VIDEO)

E shtrirë në dhomën e gjumit, gjatë një bisede me Vivienin, Edonin dhe Artanin, banorja e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Ana ka folur rreth djemve, ndërsa ka theksuar se sipas saj “nuk ekzistojnë meshkuj që nuk tradhtojnë”.

“Për mua nuk ka mashkull që nuk tradhton. Mendoj që krejt meshkujt tradhtojnë. Të paktën një herë në jetë”, ka thënë Ana.

Por, me një mendim të tillë nuk është pajtuar Artani.