Me ngjyra serbe në hartën e Kosovës, Nedeljkoviq lirohet dhe provokon menjëherë

Nikolla Nedeljkoviq, 20-vjeçar me përkatësi serbe, tashmë është larguar nga Kosova pas lirimit nga paraburgimit. Madje, siç raportojnë meidet serbe, ai tashmë gjendet në Serbi, pasi ka kaluar pikën kufitare në Mutivodë.

Në një video të publikuar nga Informer, Nedeljkoviq shihet teksa përqafon motrën dhe prindërit e tij.