Kurti përmend të arriturat e Qeverisë: Arrestuam 3202 veta, prej tyre 301 zyrtarë publikë

Përmes një shkrimi në “Facebook” Kurti thotë se, u realizuan 854 operacione policore kundër krimit të organizuar dhe kontrabandës.

Ai shton se, janë arrestuar 3202 veta, prej tyre 301 zyrtarë publikë.