Plaku kosovar bëhet viral me deklaratat për vajzat: “Dalin zhvesh e me pantolla t’çkyme, dreqi i honkt” (VIDEO)

Gani Haliti nga Podujeva, është bërë viral me një intervistë të tij për media.

Ai ka kritikuar atë që ndodhë aktualisht në vend, sidomos për gjininë femërore.

Halitin po e pengon dukja dhe veshja e vajzave kosovare, të cilat edhe i mallkon për një gjë të tillë.

https://www.facebook.com/watch/?v=1842755109432711