Stresi: Më vjen inat pse jam kaq origjinal, strategjia ime është origjinaliteti (VIDEO)

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Stresi dhe Andi kanë biseduar jashtë në oborrin e shtëpisë rreth inateve dhe strategjive të banorëve.

Andi është shprehur se brenda shtëpisë dikush ka inate me të, por ai vazhdon t’i injorojë.

“Dikujt është duke i ardhur inati brenda në shtëpi ,që nuk mundet me më bo kurrgjë, po e shohin që nuk po reagoj”, ka thënë Andi.

Por Stresi nuk është pajtuar me Andin, përkundrazi ai u shpreh se inati i tij është me vetën dhe origjinalitetin e tij në lojë.

“Vetëm inate nuk ka në këtë lojë, tani le të fitojë më i miri. Inati jem është pse jam shumë origjinal, se në këtë lojë nuk është dashur të jem i tillë, strategjia ime është origjinaliteti dhe nuk do të tjetërsohet deri në fund”, ka thënë Stresi.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.